Småaktige Kalle

”Småaktig” är förmodligen vad jag är. Läs och bedöm själva!

När man begär uppehåll med leveransen av VK, men vill ha kvar möjligheten att läsa den digitalt, innebär det en kostnadsminskning för VK. Den kostnadsminskningen behåller VK. För mig blir priset detsamma.

Denna obegripliga ”finess” i VK:s prenumerationsregler har jag mycket svårt att acceptera och förstå.

När så två personer hör av sig, den ena vänligen erbjuder sig att ”låna” ut inloggningen till det digitala VK, den andra erbjuder sig att ta hand om tidningen, ser jag som den småaktige person jag ibland är ett sätt att snuva VK på den besparing som VK förväntar sig.

Nu har jag sagt upp det beställda uppehållet av tidningen och låtit en annan, ickeprenumerant, alldeles gratis dra nytta av VK den halvannan månad som vi inte kan ta del av den i pappersform. Dock däremot i digital form!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>