Lägg av Lennart Holmlund!

Det var länge sedan som jag slutade kommentera Lennart Holmlunds blogginlägg, som verkligen är en salig blandning, knappt värda att kommentera. Jag slutade eftersom han aldrig släppte ut mina kommnetarer.

En bloggare vars åsikter som så helt saknar stabil faktabakgrund, att hen inte vågar släppa fram de kommentarer hen får, borde överhuvudtaget inte alls publicera några inlägg. Så tolkar jag numera Holmlunds inlägg, om jag nu ens läser dem.

Själv ser jag tacksamt fram emot kommenterar, som jag dock ytterst sällan får. För mig är kommentarer en hjälp för mig att förstå, om jag är helt ute och cyklar eller ej. Mitt senaste inlägg har hittills lästs av nära 200 personer. Inte en enda av dessa har haft tid att med ett enda ord kommentera det jag skrivit.

Som sagt, Holmlund ord är inget att bry sig om, eftersom han inte tillåter en öppen diskussion kring det har skriver. Hans kändisskap får dessvärre media att vidarebefordra det skrivna.

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Håller med dig!! Själv har jag till och med slutat läsa hans blogg helt och hållet.

    Tänkte i alla fall lämna en kommentar för som du säger: inte ofta det ramlar in kommentarer numera men de man får publiceras i alla fall. 🙂 Kul i alla fall att se några få bloggar här på vk ”Still going strong” Ha det bra!

    • Karl-Gustav Sjöström (inläggsförfattare)

      Tack, Helena! Då vet jag att åtminstone inte du tycker att jag är ute och ”cyklar”. Ha det så ba du ned!

  2. Lillsyrran

    Eftersom Holmlund inte släppte in landshövdingens kommentar kan du inte förvänta dig att han skulle släppa in dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.