Kia Svanberg, Dorotea

Länge sedan sist!

Så var det lördag igen. Denna veckan har gått snart den med. Ett evigt pusslande att få ihop jobb och sjuka barn. Veckan startades med att Alice fick feber. Riktigt förkyld har hon varit med. Inget dagis med andra ord. Micke fick vara hemma med henne tisdag eftermiddag och onsdagen. Jag jobbade kväll på tisdagen så de gick ju bra.
Sedan trodde vi att vi kunde fara på dagis, skola och jobb på torsdagen. Men så blev inte fallet. Elina var grinig och sov dåligt den natten! Och visst! Öroninflammation. Var ner med henne till dr på förmiddagen! Världens bästa mormor och morfar tog hand om barnen på eftermiddagen så jag fick fara och jobba halva dagen iallafall. Sedan fick jag vara hemma i går.
Nu hoppas jag att de är slut på alla dessa sjukdomar! Elinas öroninflammationer är dock täta nu och vi väntar på att få fara till Lycksele för koll. Men de verkar dröja. Ett öronbarn blev hon, som sin syster!

Idag väntar bio för de stora barnen! Pappan i huset ska gå med dem. Jag och lillan får heja på ’dorro’ i innebandymatchen medans! HEJA DORRO!!!!!!!!!

Ha en bra lördag och helg!
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.