dumpar datorn och köper surfplatta

 Känns ju inge vidare roligt att ha en dator som kronglar jag har för visso bara gått och väntat på att den ska börja krongla mer än innan. 

det chabrak jag äger är ju inget märkvärdigt och jag hade inte allt förhöga förhoppningar på den då jag köpte den. så hållbarheten har hållit i sig lika länge som min dator som kostade x antal tusen lappar som den här för några ynka tusenlappar.

så av dagens elektronik och datorer med den utveckling som är i dagsläget så förväntar jag mig inte allt för mycket.

 

har nu tänkt att dumpa datorn och köpa en surfplatta. 

jag kanske begår mitt livs misstag men då får jag upptäcka det. 

 

för min del så känns det som att var och varannan använder surfplattan istället för datorn nu mera och jag tänkte ge det en chans. jag köpte en surfplatta när de var nyhetensbehag misstaget jag gjorde var att köpe en som var låst till wifi vilket lede till att plattan till största del användes som väckar klocka och för att se film på vid långa resor m.m.

så minus till endast wifi. 

nu då jag tänkt dumpa datorn och ersätta den med surfplatta så känns det som att jag kommer lägga stor vikt vid att kunna betala räkningar facebook film musik ja allt som man nu använder datorn till. då jag inte spelar någora spel så klarar jag mig nog galant. 

rätta mig om jag har fel ?

2 kommentarer

  1. Daniel

    Jag vill försöka svara på din fråga där i slutet, men eftersom ditt inlägg är så uselt skrivet förstår jag inte vad det handlar om.

  2. Kim forsgren

    Svar till Daniel (2012-09-30 23:48)
    Hej förstår att mina inlägg är knepiga då jag dels har dyslexi så blir allt väldigt rörigt att skriva i hop. Jag ska försöka bättra mig och strukturera upp bättre

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.