Rebloggar; VINN BILJETTER TILL SPORTFISKEMÄSSAN 2015!

Therese Lundin, ”Flicksländan”:

Therese Lundin - Tävling

Detta är en av mina allra mest minnesvärda fiskar från tjugohundrafjorton. Vill ni veta varför? Inte för att den är störst, längst eller tyngst. Inte heller för att det är den vackraste öring jag skådat, eller för att den bjöd på någon särskilt spektakulär fight. Nej, den är minnesvärd av den enkla anledningen att det är en av de fiskar som har prövat mitt tålamod allra mest. Den är det ultimata beviset på att torrflugefiskets största utmaning (och belöning) ligger i ett aldrig sinande tålamod och en envishet som sällan visar sig lika starkt i andra sammanhang. Jag fick kämpa i dagar, jag tvingades testa allt, utmana mig själv, ge upp och börja om, testa allt på nytt, simma till dess att benen knappt orkade simma ett enda simtag till. Jag fick kämpa – och vann. Till slut.

Sportfiskemässan Biljetter

Under föregående vecka fick jag hem 5 stycken biljetter till Sportfiskemässan 2015. Dessa vill jag ge bort till er läsare. För att ha chans att vinna en av biljetterna så ska ni gissa vikten på öringen på bilden. De fem som gissar närmast det korrekta svaret vinner varsin biljett.

Så, för att tävla: Lämna en kommentar här hos Flicksländan med ert svar samt mailadress, så drar jag fem vinnare på söndag den 15/2.

Lycka till!

Banner-Sportfiske-Flugfiskenet-550x250pix

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.