kläder på nätet

Få rätt Hummel Jacket

 Att hitta rätt jacka för kvinnor kan vara frustrerande särskilt om du, Aore går för den sportiga utseende. Du vill ha något som ISN, AOT över toppen, som är kvinnligt och bekvämt. Bland de många sport-märken på marknaden är Hummel International, en Danmark-baserat företag. De har några härliga tröjor och jackor, alla anpassade för att passa alla kroppstyper. Kolla in några av de saker från deras katalog vi, Äôve nedan.

 

Den Ingrid zip är en trendig och sportig hoodie gjorda av bomull, polyester och viskos. Finns i extra små och extra stora storlekar, har formen varit anpassade till smickra kroppen medan huven håller huvudet varmt i kyliga morgnarna.

 

Ett blixtlås ned framtill, revben på kragen, ärmslut och midja och Chevron designen ärmarna utgör Chevron flickorna, Ao zip. Finns i olika färger inklusive ljusa röda är kläder gjord av 50 procent bomull och 50 procent polyester.

Den Merle lång dragkedja är en fashionabel klädesplagg. Helt gjorda av polyester, hänger det ner till övre delen av låret. Leaf mönster falla ner från nacke och skuldror, medan ärmarna har en Chevron tejp design från axlarna till handleden, över revbenen.

 

Den klassiska softshell jackor är en vacker polyester bit. Finns i XS till XLL storlekar, det är vattenavvisande och andas. I nederkant har en dragsko man kan manipulera för att dra åt eller lossa outfit.

 

Den löpare Jackan är edgy och väldigt cool ut. Utformad så att maximal rörelsefrihet, den har en yta vattenavvisande med reflex tejp detalj. Mesh paneler under ärmarna och på sidorna låter huden andas.

 

Företagskulturen 3-lagers jacka är en händig objekt att ha i garderoben. Tillverkad av polyester, det är sportig utan att vara alltför avslappnad. Vattentät med fyra fickor med dragkedja, det ger dig tillräckligt med utrymme att lägga på din nycklar, mobiltelefon och plånbok. Det har även en speciell ficka för din mp3-spelare. En dragsko botten nederkant, avtagbar huva och gummi kardborreband på ärmslut se till att du, Aore skyddade och bekväma.

 

Som du ser har Hummel massor av kläder poster för kvinnor. Bortsett från jackor, kan du också köpa skor. Helt enkelt besöka hemsidan för en idé om vad företaget har i beredskap för dig.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.