Klartext

stackars, stackars SD

Av , , 4 kommentarer 1

SD är det synd om. De får inte gå på andras kalas. Jag talar om Nobelfesten. Artikeln i vk fylls av troll som skriker om odemokratiska medel, mobbning och att alla andra barn är så dumma mot SD. Nej nu är jag elak mot barn. Kidsen jag arbetat med löser konflikter så mycket bättre än trollen.

 

Kära troll, jag antar att ni drack folköl och rökte cigg under samhällskunskapen, för om ni inte hade gjort det så skulle ni veta lite om hur stiftelser och föreningar fungerar. Föreningar, partier, stiftelser m.m har stadgar och värdegrunder. Dessa används för att styra föreningen och hjälpa till med att ta beslut i olika frågor. Om en person eller organisation inte ställer upppå dessa stadgar och värdegrunder så får de inte vara med. Så har det funkat i många år, även innan SD fanns.

 

Så jag undrar varför trollen anser att SD ska undantas detta? Såg en kommentar som bra beskriver deras ologiska gråt. SD skulle aldrig bjuda in tex Revolutionära Fronten, Antifa, RKU, Vänsterpartiet  eller andra politiska  motståndare. Detta för att dessa inte följer SD:s stadgar. Vilket är helt korrekt. Men ni troll, vill ni veta en sak? Samma sak gäller andra hållet. Så torka tårarna och inse att de flesta organisationer, föreningar och röstberättigade medborgare inte diggar er politik.

4 kommentarer
Etiketter: , ,