Klubb-bloggen: Shape Up!

Wow ett nytt bloginlägg!

Vi har inte varit på topp när det gäller att blogga. Milt uttryckt.
Vi har i alla fall hunnit avverka vår mest lyckade hösttermin med massa bra band, dj´s och gäster. Nu är vi inne på vårterminen och tåget rullar på.

Nu på Lördag så kommer Nordpolen och spelar live. TTA gästar i DJ båset tillsammans med Äktenskapet (Umeås trevligaste DJ duo). Vi tror att det kommer bli en galen kväll. En perfekt kväll att fira sin födelsedag på också. Finns en del tummar som måste hållas inför Lördagen dock, mycket som måste klaffa. Mycket.

Resten av våren ser inte heller så pjåkig ut och det behövs nuförtiden i Umeå nu när klubblivet blivit så löjligt bra.

31 JANUARI – VÅRTERMINSTART
Live: Nordpolen
Dj: The Tough Alliance, Äktenskapet

28 FEBRUARI
Live: The Embassy
Dj: Lo-Fi Fnk DJ Set + Mean Mr Mustard (Konstig Klubb)

26 MARS
Shape Up! på Umeå Open
Bokningar släpps på Umeå Opens hemsida

11 APRIL
Live: Aeroplane (Belgien)
Dj: William Hamilton (Rymden/Risky Bizniz), Christoph Esch (Tyskland)

2 MAJ
Live: Officiellt så fort vi får…
Dj: Sthlm beat connection

6 JUNI
TERMINAVSLUTNING / Bokning släpps under VT09

Som en liten godbit inför terminstarten på Lördag så har vi styrt upp en SPOTIFY playlist för er som är intresserade.

Den är öppen för alla att medverka i (Collaborative Playlist). Ni får nåt hum om vad vi gillar och kanske kommer att spela under kvällen, Och vi får nåt hum om vad ni gillar och vill höra på dansgolvet, det är bara att addera låtar till Playlisten. Om inte annat så är det perfekt till förfesten!

http://open.spotify.com/user/magnuslix/playlist/0HIRNZrDHb8HFj0RqY8wbW

Vi ses på Lördag!

Bli först att kommentera

Ny hemsida, färskt höstschema

Av , , 3 kommentarer 0

Sådärja!

12/9 Live: SHOUT OUT LOUDS (sthlm)
DJ: Oskar (Pingvinrave) med hemliga gäster + Nina & Magnus. 2 års fest!

27/9 Live: DANGER! (Frankrike)
http://www.myspace.com/2emedanger
DJ: Cristian Dinamarca (Från sthlmklubbarna ACE och ESS) + Nina & Magnus

25/10 Live: THE MARY ONETTES (sthlm) http://www.myspace.com/themaryonettes
DJ: Clitspit / Konstruktion (sthlm) + Nina & Magnus

29/11 Live: THE JUNIOR BOYS (Kanada) http://www.myspace.com/juniorboys + Live på markplan: THE SOUND OF ARROWS (sthlm) http://www.myspace.com/thesoundofarrows
DJ: Cristoph Esch (Tyskland) + Nina & Magnus

26/12 SHAPE UP! ANNANDAGSFEST

Och ny hemsida www.shapeupclub.nu

Smackebonk. Yeke Yeke osv…

3 kommentarer

Vi har en höst

Vi har en höst att se fram emot. Jag tror den blir helt galen. Jag tror att det kommer bli bästa hösten sen 1993. Jag tror alla klubbar i stan kommer vara i sitt esse i höst. Vi har bokat & bokat & bokat. 12 September så fyller Shape Up! 2 hela år. Grattis till oss. SHOUT OUT LOUDS kommer och spelar live och DJ båsen fylls av spännande gäster.

Titta in här för infon www.shapeupclub.nu

Och…
Sverigedemokraterna och deras sympatisörer äcklar mig. Ni behöver fan rycka upp er. Man tycker att det ska räcka att läsa lite sporadiskt på baksidan av ett kellogspaket varje morgon för att bli såpass bildad att man fattar allt som ni inte har fattat.

Bli först att kommentera

Rhapsody in —-

Av , , 1 kommentar 0

Har varit på semester, sett My bloody valentine i Glasgow, bröllopsresa, stughäng mm mm. Såg att Wells varit i stan medans jag var borta. Tur man hittade det här klippet…

1 kommentar

Stockholm i mitt hjärta

Som ni kanske har märkt har vår blogg tagit semester. Eller, det var inte riktigt planerat, men det blir lätt så. Det är sommar och då vill vi hellre vara ute och hitta på roliga, galna, sjuka och skojiga saker.

Mycket har hänt sedan sist. Men det är bara en liten del av allt det underbara fantastiska som jag delar med mig av här på bloggen. Det blir annars lite för personligt.

Ok, jag gick ut en massa förra veckan, men sket i Accelerator. Det blev för dyrt för min plånbok. Men jag hade riktigt kul ändå och resterande dagar var fantastiska. Nu har jag tagit det lugnt hela veckan. Fått kanske lite för mycket sol men hellre det än ingen alls. I morgon spelar jag på Ace igen. Ska bli riktigt kul. Fredag 11 juli blir det på Flyktsoda på Debaser Medis och den 23 juli på Knast.

Ska hinna med att gå på Gröna Lund, åka ut till skärgården och massor massor av annat innan jag med en stor sorg i hjärtat lämnar sommarstockholm. Vill inte.

Nina Kienast

Bli först att kommentera

Shapen…imorgon…tokpepp

Terry Ericsson & Stina Edman kommer & spelar skivor på Shape Up! imorgon. Dom säger att dom har en plan. vad den innebär har jag ingen aning om, vi får väl se.

Vi ger i alla fall bort Markus Krunegård – Jag är en vampyr 7′ singel till de 20 första genom dörren. Sjukt limiterad & sjukt fin är den.

Dansa din djävul.

Bli först att kommentera

Klubb klubba klubbor

Det var länge sen, men nu är jag här. En sommar-shape up är avverkad och på lördag är det dags för nästa. Stina Edman som ni känner från Community och Soul Survivor och Terry Ericsson (Falling & Laughing och Indierave) besöker oss. Lovar soul, indie och electro. Kom!

Här i Stockholm går allt fint. Midsommar var skoj och nästa vecka blir sjuk. I morgon spelar jag skivor på Gustav Gelins barklubb, Lyckliga Måndagar. På tisdag ska jag på ESS på F12 med några umeåvänner. På onsdag blir det Accelerator och på fredag troligtvis Trädgården. Sen Shape up! på lördag. Jag klarar mig, jag är ung och det är sommar!

Nina Kienast

Bli först att kommentera

TOP 3

TOP 3

1. Jag har gift mig
2. Jag ska se My Bloody Valentine 3:e Juli
http://www.youtube.com/watch?v=Dc9uguCWu8A
3. Shape Up! på Lördag

Går inte att säga så mycket mer.

/Magnus

Bli först att kommentera

Tinnitus

Det tjuter i mina öron. Jag är dum i huvudet, har alltid musik i lurarna på högsta volym. Men jag tycker inte det låter bra annars.

På konserter, spelningar, festivaler är jag alltid noga med öronproppar men jag tänker aldrig på att skydda öronen när jag är ute på någon klubb. Eller för den delen spelar själv. Oftast är det skithög volym i hörlurarna vid dj-båset, för att överrösta musiken på dansgolvet.

Jag borde tänka mig för lite mer. Vill inte riskera att få bestående tinnitus. Tror nästan jag har lite redan.

Nina Kienast

Bli först att kommentera

Peppen

Jag är sjukt trött. Tror helgen har lämnat spår. Sitter och slökollar på matcen Rumänien – Frankrike men det händer inget och snart somnar jag nog.

En sjukt bra sak är att jag ska på praktikplatsmöte på en riktigt bra tidning på torsdag. För eventuell praktik i höst. Hoppas jag får platsen, håll tummarna!

Jag har bestämt mig för att stanna i Stockholm fram till slutet på juli. Men på fredag kommer jag upp för Shapen. Mr Miyagi bakom spakarna, kan inte gå fel. Vi ses då!

Nina Kienast

Bli först att kommentera