Vecka två: Arbete och avkoppling

Nu har vi inlett den andra arbetsveckan i kören och ja, vi arbetar hårt. Redan nu har vi slopat vår "lediga kväll" och repeterar alla kvällar i veckan, med undantag för söndag då vi åker hem från Stockholm. Viljan att göra bra ifrån oss går inte att ta miste på. Jag hoppas och tror att det kommer hålla i sig. Skulle man komma in i en svacka är jag övertygad om att den kommer bli kort. Entusiasmen och målmedvetenheten från kollektivet och framför allt från KÖRLEDAREN LISA gör det omöjligt att inte hela tiden vilja göra mera.

Att vara körmedlem medför inte bara en massa stimulerande och på alla sätt härligt arbete utan även avkopplning. Samtliga medlemmar har fått möjlighet att klippa och färga håret på Studio 88. JIPPI! Undertacknad blev idag omhädertagen av en glad frisör som lovade att "tvåla till mig" lite grand. Jag log försiktigt till svar och hoppades att jag hört fel. Det hade jag också. Hennes plan var att "våra till mig" såklart och med lite ljusa slingor och en effektiv inpackning känns det som om jag gjort just det…"vårat till mig". Härligt! Halsduk av-scarf på!

2 kommentarer

  1. johan

    kul att ha er hos oss ALLA tyckte på studion att ni var så trevlig spontana Kramar utbyttes nu är vi teamade med er köööööööööööööööööööööör hårt vi sms från allas telefoner!

  2. Malin Jonsson

    Svar till johan (2011-03-25 23:36)
    JA HURRA! Nu är vi inte bara duktiga utan vansinningt snygga också! Malin och Johanna gjorde ett kanonjobb med oss i helgen, ELLER HUR!? Inte lätt att stå i en hangar med 150 pers och göra 20 läckra frippor på tid, utan speglar. Fantastiskt bra gjort. Betyder jättemycket för oss att vi får ha er med i vårt Lisa-team! TACK

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.