Ord på internet i ett block, på en skärm

Här är min katt Sally, hon sa mjaaou

Av , , Bli först att kommentera 0

Först och främst vill jag tacka Charlotte Gentili för att ha skrivit så bra och som nu har fått mig att bli inspirerad själv för detta är ett av det största växande problem vi har i vårat samhälle som måste sluta. Det blev mycket text. Läs det eller skit i det. Här är en mans syn på det hela.
Jag såg en sjukt snygg och sexig tjej kliva på bussen denna kalla morgon i Umeå och min första spontana tanke var, satan vilka snygga pattar.. Dom liksom sticker ut och kollar på mig. Är detta bara mot mig eller vill hon dela med sig så alla andra också får se?
I samma veva hör jag gubbarna bakom mig muttra till, ”he krävs två för att dans´n tango”

Ja, vafan vem bryr tänkte jag? Dom kanske inte ens pratar om denna vackra kvinna jag just skådas. Förmoldigen inte. Jag har inte lyssnat på dem alls jag sitter ju för fan och lyssnar på Black Sabbath, låten ” Evil woman don´t you play your games with me”. Och slog det mig.

Man kan inte sätta sig in i folks liv och bara anta saker. Man måste fråga dem hur dem mår och visa alla gemene människor med kärlek och respekt. Oavsett hudfärg kön eller sexuell läggning.
Problemet med folk är att det slutat tänka själva, tror jag. De ser tydliga mönster som förstör vår värld och det finns vissa som är mer angagerade än andra att få detta att sluta.
Detta ser vi överallt, tidningar, facebook,instagram och den faktiska gatan.
Folks olika liv runt om i världen, i rörelse Om vi inte vet så antar vi saker för vi själva har ju våran egna bok vi fyller i dagligen. Vi alla är människor och behöver precis samma grund att stå på för att överleva. Män är män och kvinnor är kvinnor. Helt olika naturer, låt det vara så.
Vad har detta med våldtäker då att göra tänker ni? Är jag en våldtäksman för jag tänker såhär, kommer kvinnor efter jag skrivit detta, spotta på mig och börja anta saker bara för att jag är ärlig? Eller för att jag är man? Ja vi män har ju den ”fysiska fördelen” att ta tag i saken med egna händer om vi blir riktigt jävla förbannade. Om vi är berusade eller hamnar i fel gäng där vi kan känna ett brödraskap som ingen annan kvinna kan relatera till. Här kan vi vara oss själva och skämta om kvinnor så mycket dom skämtar om oss. Dom är ju faktiskt de enda som kan få ner oss män på jorden. Detta nämns kanske inte, iallafall inte med polarna. Vad händer då om de provocerar oss eller leker med våra känslor?
Tur att jag har haft en bra barndom och fått så mycket vett så jag vet vad som är rätt och fel och inte fan hade jag velat våldta någon kvinna. Jag vill ha sex med en kvinna på grund av alla dessa lustar som hon plockar fram hos mig och om kärlek är inblandad då är det ju ännu bättre, eller hur?
Jag är pecis som gubbarna i sabbath, jag skriver om mitt liv och min syn på verkligen. Och nått vi alla har gemensamt annat än långt hår och skägg är känslor. Kärlek, hat och ja ni vet… Och det ger mig kraft att gå vidare. Om då en tjej hade brutit mitt hjärta, istället för att hata eller vara bitter så har jag lärt mig att tiden var fel eller kanske hon.
Men va händer då med den andre mannen på dansgolvet som blir utknuffad av de sexigaste tjejerna på hela klubben. Han vill ju också ha dem, de tilltalar också hans egna lustar. I det långa loppet handlar det ju om att träffa någon så du kan överleva och kanske bilda familj.
Tjejerna på dansgolvet måste ju få vara sig själva och klä sig precis hur de vill men det kanske inte visste att denna man har en mörk och hemsk historia bakom sig där han inte längre vet vad som är rätt eller fel. För allt han ser är fel. Och det enda han får om och om igen är motgångar och falska förhoppningar. Han kan ju också bara anta saker för han vet inget annat än de han själv sett. Hans moderliga förebild kanske aldrig funnits där?
”He krävs två för att dans´n tango”

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-ginger-cat-licking-its-nose-image1841425
- Här är min katt Sally, hon sa mjaaou

Bli först att kommentera