Trumph psykiskt sjuk?

Två amerikanska professorer har uttalat sig på MSNBC om Trumphs psykiska hälsa. De har varnat för att han är psykiskt sjuk:

Dr. Lance Dodes and Dr. John Gartner

 

http://www.msnbc.com/the-last-word/watch/mental-health-experts-say-trump-is-unfit-to-serve-882688067737

 

2 kommentarer

 1. Bergis

  Det kan han inte vara eftersom han har över 3 miljarder dollar i förmögenhet. Så mycket pengar tjänar bara smarta och klipska människor som vet vad dom gör. Fortsätt drömma Per-Ola. Du är bara skraj för att Donald Trump har rätt för det skulle betyda att du förlorar ditt ansikte inför alla.

  • Per-Ola Moström (inläggsförfattare)

   Det finns många som är sjuka i huvudet som har tjänat pengar. Om man kliver på andra, betalar dåliga löner, ha ärvt sina pengar så kan man bli rikare. Att psykologer uttalat sig om Trumps lögner och klassat honom som psykiskt sjuk är intressant.

   Han sa i valet att han kände 100 personer som dog 11/9 (nine-eleven). Sen sa han att han kände några. Fakta är att han kände inte en enda en av de som dog. Han är en notoriskt lögnare.

   Framtiden får visa hur illa det kommer att gå för USA med Trumph som ledare. Det positiva är att en folkrörelse är på gång för att ändra det hela. http://www.msnbc.com/all-in/watch/michael-moore-explains-how-to-stop-donald-trump-882882627548

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>