Alliansen blodtörstig

Alliansen drev igenom outsorsingen av IT-tjänster till Utlandet. Det inleddes av moderatministern Catharina Ekmsäter-Svärd. Masor med svenska IT-tekniker skulle avskedas och tjänsterna skulle köpas i utlandet istället. Det blev bla Slovakien och Irland. Alliansen sålde ut Sverige!

 

När det nu går så dåligt för Alliansen försöker man skaffa sig snabba politiska framgångar genom misstroendevotum. Med dyra pengar ska riksdagen inkallas. För att fälla 3 ministrar som gjort vad man kunnat när tjänstemän begått brott. Och ingenting blir bättre med det i läckorna!

 

Den blodtörstiga Alliansen kräver offer. När det i verkligheten är de själva som drivit igenom eländet och gett omöjliga uppdrag till tjänstemän.

 

Hög tid för nyval!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>