Veckans Youtube V.1 – Ny video med Plector


Datumet var 28:e November och platsen en källarlokal på Carlshem. Dagen innan hade spenderats på Club Deströyer i Sundsvall där Kaamos & Tribulation ställde till med kaos och oreda. Lagomt seg i kropp och sinne begav man sig bara några timmar efter att ha anlänt tillbaka till Umeå för att återigen insvepa några kalla och agera statist i Plector’s nya video till låten "Alcoholic Refuge" från albumet "Dark & Spiteful" som ni kan beställa genom att skicka ett mail till: killhelm@hotmail.com

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>