En sann supporter

Jag kontrar Daniel Nordström’s blogg om att "Standing Man" är en Liverpool supporter genom att berätta den riktiga sanningen.

"Standing Man" är i själva verket en förklädd gammal dödsmetallare som har en brinnande kärlek till svenska dödsmetall-trion TORTURE DIVISION.

Istället för att prata fotboll med "Standing Man" så tog jag mig ett litet snack med honom angående hans syn på dagens Metalscen, det här är vad han hade att säga.

Vad tycker du om dagens scen jämfört med hur den en gång i tiden var?
-Torture Division!!!!

Helgen 5-6 November anordnar ju RADIO SUFFER ett 20-års jubileum på Scharinska där b.la. gamla nerlagda lokala band så som JOHNNY’S BOMB, DISORGE och KARANDASH skall uppträda. Hade du tänkt att besöka denna nostalgiska tillställning?
- Jag är tyvärr fast med att stå här och övervaka Umeås befolkning, så det ser lite mörkt ut för tillfället.

Jag får tacka för denna korta pratstund och låter dig avsluta med lite sista ord om du har några?
-  Jag tycker att alla skall surfa in på www.torturedivision.net och ladda ner bandets två demo-trilogier (gratis självklart) och bara njuta av bra dödsmetall. Sedemera tycker jag även självklart att alla skall ta och köpa deras T-shirts samt CD versionerna (trilogi nr.2 släpps inom kort på CD) av demosarna. Om inte annat så gör en liten donation på sidan för att hjälpa TD att förse oss med gratis hård musik.

Jag tackar "Standing Man" för detta och tar och passar på att njuta av en ledig helg för en gångs skull.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>