Magnus är Metal

Det var under en mörk och regnig kväll 1987 i Wroclaw (Polen) då ett gäng ungdomar bestämde sig för att spela den hårdaste metallen som världen någonsin skådat. Rob Bandit, Python, Bastard, Edi och Rak bildade vad som skulle bli ett av de första tidiga Polska band inom thrash/death metal scenen. De gjorde allting rätt; nitar, spikar, långt hår, rå image osv. De hade dock inte räknat med en liten sak och det är att deras bandnamn skulle bli offer för otaliga skämt de nästkommande decennierna. Det är mitt nöje att presentera er för:


MAGNUS anno 198?

Nu är ju jag dock inte ute efter att håna detta band på något sätt, de gör ju liksom inget fel i det de gör utan det är oturligen bara bandnamnet som leder till små roligheter som ovan. Såvida inte MAGNUS betyder "Ond bråd död" på Polska så kommer jag nog alltid att ha problem med bandnamnet. Varför tar jag då upp MAGNUS?

Jo, det är nämligen så att MAGNUS är aktuella med en ny platta kallad "Acceptence of Death" och med tanke på att jag inte lyssnat på MAGNUS sedan 1992-års "I Was Watching My Death" så tyckte jag att det var dags att kolla in MAGNUS igen.

Lyssna och döm själva, men i mina öron så låter MAGNUS anno 2010 som ett bra MAGNUS. Ni hittar MAGNUS hemsida på adressen: www.MAGNUSmetal.com

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>