Club Deströyer- Enforcer+support

Den som är sugen på hårdrock för hela slanten under kommande helg kan ta och bege sig ner till Sundsvall och CLUB DESTRÖYER imorgon.

Arvikas hårdrockande Enforcer gör Sundsvallsdebut fredag 29 oktober!
Som support kan vi presentera powertrion Roadkill och HarleQeen!

Att kalla Enforcers musik för Old School Heavy Metal känns inte helt rättvist, då “tidlös hårdrock” är ett mer passande uttryck. Bandet bilades 2004 och efter några demoinspelningar släppte de debutalbumet “Into The Night” i november 2008. Gruppens andra fullängdare, “Diamonds”, släpptes 24 maj i Europa på det anrika brittiska bolaget Earache Records. En skiva som med all säkerhet kommer att bli det stora genombrottet!

Här snackar vi en djupdykning 20 år bakåt i tiden och bandet har lyckats med att plocka med sig det bästa från giganter som Iron Maiden, Helloween och Rage. 80-talshårdrock i högform. Körerna, riffen, drivet och sången. Allt sitter helgjutet!

Att Enforcer kommer att agera support åt Airbourne på deras Europaturné, som startar i november, säger en hel del om bandets framtidsutsikter!

Oavsett om du går igång på tidlös metal eller ej, du kommer att gå igång på Enforcer. Införskaffa “Diamonds” och höj volymen. Kom ihåg att även om du inbillar dig  att det måste vara en best-of-skiva så är det inte det… I bandet hittar vi bla Adam Zaars som har gästat Deströyer tidigare med Tribulation och Repugnant.

Lokala Roadkill gjorde Deströyerdebut med Tribulation och Kaamos för snart ett år sedan. En spelning som gav blodad Deströyertand. Nu är powertrion tillbaka med nytt, übercoolt material! Norrlands svar på Motörhead!

HarleQeen står för kompetent, melodiös hårdrock som kastar en sylvass flört med 80-talet!

Enforcer – http://www.myspace.com/enforcerswe
Roadkill –
http://www.myspace.com/552824232
HarleQeen –
http://www.myspace.com/harleqeen

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.