Internetz Randomizer: Round 1

Vad är då detta kan ni kanske undra?
Det är nästan så att vi i sådana fall är två om den saken, men bakom allt skit som händer här på bloggen finns det alltid en plan/idé, sen om den håller eller inte återstår att se. Om ni dock gissar på att INTERNETZ RANDOMIZER är ett nytt skitcoolt Thrash/Speed band från Ukraina så har ni fel. Så här är det, jag lägger upp scenariot åt er här nedan:
Klockan är 02.13 på natten och du skulle egentligen ha gått och lagt dig för minst tre timmar sedan för att du har planer för morgondagen, men istället för att lägga dig så sitter du helt enkelt och okynnessurfar på internet, slösurfar runt på samma sidor om och om igen, tills du helt plötsligt upptäcker en länk du aldrig klickat på förr, du klickar på denna och i din trötta hjärna exploderar det fram en idé. Jaaaaa, detta skall vi prova på både gott och ont. Nu är denna nya kategori på Blashyrkhbloggen just ett sådant här mitt-i-natten-borde-egentligen-ha-sovit-idé och upplägget är som följer:

  1. Surfa in på www.metal-archives.com
  2. Klicka på länken "Random Bands"
  3. Läs det som läses finnas om bandet och viktigast av allt, har bandet en Myspace?
  4. Har bandet ingen Myspace? Upprepa moment nr.2
  5. När du väl lokaliserat ett band med en fungerande Myspace, gå in på bandets sida och lyssna till deras underbara kreationer.
  6. Efter att ha fullgjort punkterna 1-5, logga in på bloggen och skriv en recension.

Och första band till rakning i denna testomgång är
Just det, du läste rätt, GHOSTS OF LEMURIA

Genre: Symphonic Folk Metal
Lyrical theme(s): mystical and folklore
Ursprung: USA (San Jose, California)
Medlemmar: 4 snubbar på de sedvanliga instrumenten samt en brud på keyboards, sång och flöjt (de sedvanliga instrumenten?)
Övrig info: Bandet ligger på is men har släppt 1st demo, 1st singel samt 1st EP. En kille står i trädet medans en annan har rymt från Blink182 med sin randiga slips, tjejen som är modemedveten ser till att matcha sina strumpbyxor med Mr.Blink182′s slips. Sen har vi en fjärde medlem som egentligen inte finns så mycket att säga om, han bara står där och ser jävligt metal ut.
Hur låter då detta?
Till att börja med så finner jag redan innan jag ens trycker igång musiken tre stycken varningstecken, #1: Bandet är från USA, #2: De spelar Symphonic Folk Metal #3: Jag kan inte slita min blick från slipsen som killen längst till vänster på bilden har på sig.
Låt nummer 1: "The Call to Battle"
-  Oj, ord och inga visor…flöjt är jävligt Folk Metal och det öses igång direkt. Nu snackar vi ju tyvärr om en blockflöjt tror jag och en ostämd sådan (kan blockflöjtar vara ostämda?). Det harvas på med arga riff, "majestätiska" casio synthar och låten känns mer som ett hopkok av riff utan något större sammanhang, oj ett solo!! Inget Yngwie Malmsteen solo direkt (om ni inte förstod det så sker recensionen i real-tid). Break vid 04:02, gitarren låter som att batterierna håller på att ta slut. War war war war WAR!!? Nej, vet ni vad? Här tog mitt tålamod slut men om vill ni uppleva vad jag just upplevt (det vet jag att ni vill) så kan ni helt enkelt surfa iväg er till: http://www.myspace.com/ghostsoflemuria
Nej, nu jävlar sjunger slipsnissen med riffet också….Tack och god natt!

Etiketter: , , , , , , , ,

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>