Satan, sprit och våld

Så, nu finns det alldeles nya fina purfärska TORTURE DIVISION demot "Satan, sprit och våld" till hands. Och som vanligt så är det alldeles gratis (donationer mottages dock gärna). Nu är jag så lat idag så jag kopierar helt enkelt bara in inlägget om nya demot från TDs egna webbsida.

 

So, here it is – the latest Torture Division offering in the shape of “Satan, sprit och våld”. 3 tracks of the finest fucken death metal you’ll ever find, mixed and mastered by our lifetime endorser Dan Swanö at Unisound. We can never thank this hero enough for supporting us and getting us such a great fucken sound time and time again. Now to some serious business – you know we will always give you our music for free. That’s our agenda and all. BUT, if you like what you hear (which you do or you are absolutely retarded), show us some gratitude by donating a dollar or 5 to ourPayPal. That’s not asking too fucken much, now is it? Thing is, we use any eventual cash we get in donations for further recordings and merch and whatnot. You don’t have to donate, of course not, but we’d appreciate it coz it helps us big time in keeping this band alive. And hey, buy a shirt while you’re at it. That way you’ll be the coolest kid in church on Sunday wen you sport it in front of your pedophile minister. You don’t like shirts? Then buy a goddamn CD from us. Them bastards are downright excellent, you know.

Anyways, enjoy this fantastic slab of utter death and come over to our forums and share your opinions on this masterpiece. Hopefully we’ll be faster with the next effort, but sometimes shit happens and it’s not like we do anything according to anyone’s rules but our own. So, put on the bulletproof vest you got hidden in your closet, coz “Satan, sprit och våld” is lethal.

 

 

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. Mats Sandström

  Jag undrar bara kort om du försörjer dig själv. I en värld där man får välja själv ser jag helst inte att mina skattepengar täcker dina levnadsomkostnader. Jag antar i att i din värld skall de starkaste överleva, och jag har såååå svårt att se att det är du

 2. TK Blashyrkh

  Svar till Mats Sandström (2012-02-03 15:09)
  Hej Mats Sandström, du kan vara lugn. I din och min värld så går både dina och mina skattepengar till samma ändamål. Dvs. de mindre lyckligt lottade i samhället, såååå med andra ord kan du vara lugn över dina skattepengar, de hamnar inte i mina fickor. I min värld så överlever alla som vågar tro på sig själv utan att lägga skulden på utomstående ting/varelser och hittepå.

 3. Gud

  Mats Sandström är en suur.. och är därmed förvisad från det eventuella paradiset som troligtvis aldrig fanns

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>