Lage Olovsson

spår

spar

Solen kikar ner genom en reva i molnen efter gårdagkvällens och nattens snö.
Räven har sneddat över åkern i hastig skritt. Den kunde väl precis som jag när jag hämtade tidningen inte låta bli helt enkelt. Inte motstå lusten att dra upp ett alldeles nytt kölvatten i den ännu obrutna nattliga dyningen av nysnö.
Några skotrar ser man dra förbi ibland. Men alls inte så ofta som man kanske kunde förvänta sig på dessa böljande åkerhav. Som på få andra ställen kunde man nog här i Agnäs annars med fördel ta skotern och ryggsäcken när man veckohandlar. Och det utan att bryta mot några trafikbestämmelser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>