Lage Olovsson

ävlan

Det är inte bra att huka framför surfplattan i dagatal och leta efter begagnade bilar. Man får snabbt någonting idisslande i blicken. Blir krum över nacke och rygg som en gibbon som försöker begripa en säkerhetsnål.
Eldade i kaminen på morron. Inte för att det behövdes, utan mest för att det var snö på backen. Konstaterade också att elförbrukningen för april här i huset i Agnäs bara blir ca 200 kWh > vid samma tid ifjol då vi bodde i Nyby och klådde på och eldade ved.
Styrker väl morsans stundom glada valspråk om att ”de ä int lönt å ävles”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>