Lage Olovsson

spårsnö

snö

Lite fuktigt men fin spårsnö idag. Haren hade som den hare den är sprungit före hela vägen och räven satt väl där på rompa någonstans ute i ungskogen och förundrades över varför den som har så nära till affären behöver ge sig ut och jaga fram och åter på det där viset.
Saken är dock den, att i slutet av månaden väntar en sjukgymnast som en annan småskolelärarinna. Inte med en uppfordrande ringklocka i handen, men väl ett knippe torrt rasslande ekg-sladdar. Och som alltid här i världen vill man ju ogärna visa sig sämre än folk i jämförelsegruppen.
Nej bättre ska det vara. Därav detta rännande som handlade det om en biljett till OS i Östersund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>