Lage Olovsson

jägare och samlare

Ja det ena utesluter ju på intet sätt det andra. Förstärker väl snarare.
Är man därtill fiskare så då så..
Städade ihop i det lilla kyffet i bakänden av garaget häromdagen för att bereda plats för ljummen vinterförvaring av hojarna. Och det är precis som min äldre bror så träffande formulerade saken; att det på sina ställen kan vara som att komma in i Tutanchamons grav med mängder av underbara ting som gör det nästintill omöjligt att ens ta sig fram. Även om man liksom går på lina genom valvet.
Redan ett Gullringe-folkgarage skräddarsytt för en Saab V4 med infällda backspeglar är uppenbarligen för stort för att utan särskild prövning beviljas byggnadslov i en blandad befolkning med fallenhet för samleri. Kanske borde vara som i Kina – en sorts tvingande begränsning, fast mera vad gäller förvaringsutrymmen då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>