God Natt Umeå !

Ok, vi har IKSU och Dalen Dam att glädjas åt men i övrigt är det nattsvart.

Var på väg ner från Hemavan igår och slapp lida på Dalens match mot Mullsjö. En match som av media att döma helt och hållet dominerades av bortalaget.
God Natt Dalen!

Just nu har Thoren avslutat sin match uppe i Piteå. förlust med 12-10 !
Jag varnade för matchen senast eftersom Wibax med näbbar och klor kämpar för nytt kontrakt. Och det visade sig befogat. Att Wibax ska kunna besegra Thoren någon gång då och då kan man väl förstå, men det ska inte ske på det här sättet! Thoren leder efter 12 minuter md 4-1. Släpper ett par men gör sedan 4 raka och leder med 8-3 efter 12 minuter i andra. I början på tredje står det 9-6 till Thoren. Då släpper man 4 raka och handlar i underläge med 10-9. Att lyfta Ställ leder till 2 snabba i baken och förlusten är ett faktum. Ett bottennapp som liknar haveri ! Leder man med tre och fyra mål mot ett bottenlag så ska det vara seger. Målsiffrorna känner man igen från serieinledningen. Man gör många mål men släpper in ännu fler…

Samtidigt så vinner Järfälla överlägset mot Haninge och TT slår ett kanske omotiverat Djurgården med 3-2.
I sista omgången Möter TT ett avslaget Balrog och Järfälla tar sig an ett dito Salem.
Thoren möter ännu ett vilt kämpande bottenlag, Sandviken på bortaplan. Tyvärr finns det bara ett att säga: