Urusel försäsong..

Det har börjat röra sig i besöksstatistiken så det är väl dags att ge ifrån sig ett livstecken.

Det pratas ju ofta om hur försäsongsträningen bedrivs hos olika lag. Man hör också ibland hur spelare gör nästan vad som helst för att komma undan så lätt som möjligt för den plågsamma men nödvändiga träningen. En bloggare behöver kanske inte överdriva träningen under sommaren men det är ju viktigt att hålla igång.
För min del så hade jag inte ens hunnit påbörja hårdträningen innan ett bakslag kom. En lätt hjärtinfarkt i midsommartid satte agendan. Det var ingen fara och jag mår hemskt bra och är laddad inför säsongen som står framför oss.

Men hittills har jag missat allting. Dels pga av andra uppgifter men också för att klubbarna, ex vis Dalen och Thoren inte lagt stor möda på att sprida informationen om sina träningsmatcher. Och missandet av matcher fortsätter. Nästa helg är vi i Malmö och besöker sonen Johan som börjat på Musikhögskolan i staden. Det blir alltså ingen Scandic Cup för mig. Måste säga att det svider ordentligt..

Hinner i alla fall göra säsongspremiär med det så kallade ”Slaget om Umeå”, DM–finalen på söndag mellan Dalen och Thoren. Sedan blir det ju fler matcher tack och lov. Brukar hinna med en 50-60 innan Vårdagjämningen så kvoten fylls säkert. Vi ses.

En kommentar

  1. Hugo

    Välkommen åter!
    Kul du är välbehållen i alla fall och laddad för ny säsong. Behövs lite tändvätska inför uppstarten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.