LanaLacag

Tagit tag i träningen igen!

Jag vet egentligen inte hur många gånger jag har satt igång och tränat. Det har blivit allt ifrån att jag köpt ett kort på simhallen till gymkort till vanliga löppass.

Nu har jag dock ännu en gång bestämt mig för att börja gymma. Tänket den här gången att sikta in mig på att inte ha några ”kroppsliga mål”. Jag tror att det är bättre att ha som mål att gå och träna 3 gånger i veckan istället att ha som mål att bli mer fit till exempel. Detta blir man ju ändå om man går till gymmet. Inte nog med det. Det kanske viktigaste med att gå och träna, för de flesta människor, är den generella hälsan. Jag tänker på det psykiska välmåendet som verkligen blir bättre om man tränar.

Hur som helst så har jag även köpt lite mineraler och vitaminer. Jag kollade runt bland alla E-handelsbutiker och letade efter rabattkoder tills jag såg något bra erbjudanden.

 

I e-handel och online shopping är en kupongkod eller promo-kod en datorgenererad kod bestående av bokstäver eller siffror som konsumenter kan komma in i en kampanj på en webbplatss kundvagn (eller kassa) för att få rabatt på deras köp.

 

Typer av rabattkoder på nätet

De flesta kupongkoderna erbjuder rabatter för inköp på nätet, till exempel en fast rabatt, en procentsats av hela inköp, gratis frakt eller annan rabatt som annonseras av försäljaren. Det finns som antal fraser som används för att innebära kupongkod, inklusive följande: kampanj- eller kampanjkod, rabattkod, offerkod, presentkod, digital kupong och liknande variationer.

Varför sidor erbjuder rabattkoder

Online-försäljningsplatser erbjuder kupongkoder som ett incitament för köpare att köpa från deras hemsida. Många online-återförsäljare erbjuder inte kupongkoden direkt på webbplatsen du handlar med, utan ställer in koderna i affiliateprogram eller erbjuder kampanjkoder som är enda lediga i nyhetsbrev eller detaljerade blogginlägg. Vissa butiker kommer att innehålla online orderkupongkoder i tryckt reklam och andra former av affärslitteratur.

Kupongkodswebbplatser

Förutom att hitta kupongkoder som erbjuds direkt av en online-försäljare finns det ett antal webbplatser som spårar nya kupongerbjudanden från köpmän över hela världen, till exempel Coupons.com, Coupon Cabin eller RetailMeNot. Dessa webbplatser samlar vanligtvis tusentals aktuella, online-inköpskoder på ett ställe.

Vissa webbplatser innehåller koderna för shoppare att kopiera och klistra in i handlarens kundvagn, medan andra kräver att du klickar på en affiliate-länk (vanligtvis en länk för hänvisningskod) från kupongsidan till webbplatsen och har rabattkoden applicerad automatiskt. Jag kollade här och såg att det fanns en hel del bra rabattkoder och erbjudanden. De verkar uppdatera ganska regelbundet dessutom: https://www.kosttillskottguiden.nu/erbjudanden-och-rabattkoder/svenskt-kosttillskott

 

 

Tränar du något?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>