Larsa Rännar, Umeå

Vars tog du vägen Jonas!!!

Det är ju både skrämmande och glädjande att en person kan betyda så mycket för ett helt län, kanske för hela norrland.
Jonas Sjöstedt var en självklar representant för Västerbotten och Umeå. För att vi norrlänningar med ett rött hjärta och alla andra skulle synas i EU sammanhang. När jag stod där bakom valskynket och tittade på Vänsterpartiets valsedel så kände jag inte igen ett enda namn. Än mindre kunde jag visualisera något ansikte.

Jag saknade Gudrun Schyman på V-listan. Jag saknade Jonas på listan.
Självklart är jag feminist. Men Gudrun du var själva hjärtat i vänsterrörelsen och ditt hjärta är fortfarande rött. Du hade behövts på vänsterlistan. Då hade du ju fått enplats i EU.

Det är ju hit alla i EU vill. Till vår rena natur, fantastiskt gott vatten och hav, skog och berg. Då har jag inte räknat in alla trevliga människor som bor här 🙂

Jag är också glad över att Piratpartiet tog sig in i Eu parlamentet. Av en enda anledning egentligen och det är att SD inte kom in.
Jag är faktiskt beredd att rösta på PP om det kan omöjliggöra SD en plats.

Men det har varit en kall helg på Norrbyskär och inte katten fick jag det mobila bredbandet att funka heller. Därför ingen uppdaterad blogg.

Idag blir en ledig dag och kanske lite inlinesåkning. Trist att man har sabbat 6 km till Hippologum. Kanske cykelbanan till Sävar blir min i dag.
Vi får la se…

Hare´

2 kommentarer

  1. Larsa Rännar

    Ja du det blir inte så många gånger och inte ens igår blev det av. Men summern kummer som gotlänningarna säger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.