DIN RÖST AVGÖR

OM ALLIANSREGERINGEN FÅR FORTSATT FÖRTROENDE ÄR EN RÖST PÅ CENTERPARTIET I DAG  ÄVEN EN RÖST FÖR ATT HELENA LINDAHL TAR PLATS I SVERIGES RIKSDAG.

HELENA HAR SINA RÖTTER I ÅNÄSET OCH ALLA SOM KÄNNER HENNE VET ATT HON KOMMER ATT GÖRA ETT FANTASTISKT BRA JOBB FÖR ETT SAMHÄLLE SOM MER SER TILL MÄNNISKAN ÄN TILL SYSTEMEN OCH ATT HON KOMMER ATT VERKA FÖR ETT GRÖNT, FÖRETAGSAMT SVERIGE.


 

4 kommentarer

 1. Lars Bäckström

  Se till att Försäkringskassans handläggare blir blir informerade om vad som står i lagen. Där står det att människor som har allvarliga sjukdomar ska fortsättningsvis vara sjukskrivna. Sedan kan det behövas göras vissa korrigeringar över tid. När man förändrar ett tidigare system, som låst in människor i sjukskrivning och förtidspensioneringar så kan det bli fel och dessa måste rättas till. Att dagligen i 10 års tid utestänga 140 personer från arbetsmarknaden var ett inhumant sätt som förstärkt utanförskapet

 2. Conny Forsström

  Vad enkelt det låter. Då borde väl inte tiotusentals kastats ut ur försäkringen! Eller stod det tidigare i lagen att allvarliga sjukdomar INTE ska beaktas? Knappast! Väljarna är inte dumma. Sen får vi se om det påverkar resultatet ikväll. Troligen inte, tyvärr. Alliansen har gjort egoism på modet.

 3. Linus

  Tack Lars!
  Du och några andra har gjort ett bra jobb, ni har lyckats övertyga mig att byta block. Centern får min röst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>