Tid för Sverige

Av , , Bli först att kommentera 12

 

Tid för Sverige

 

Först och främst vill jag önska alla kommunens medborgare en god fortsättning på år 2020 och hoppas att julskinkan och den skånska senapen smakat bra på era julbord.

Tack till kommunens anställda som ser till att hålla vår kärnverksamhet fungerande under jul och nyårs helgerna och utför detta mycket viktiga jobb trots sparkrav och neddragningar.

Det är med sorg i sinnet jag läser i tidningarna vad som händer i vår grannkommun Umeå när det gäller samhällets utveckling eller ska man säga samhällets avveckling.

I början på december fick polisen i Umeå ett uppdrag vid en ungdomsgård på Ersboda och det slutade med att de fick sin bakruta sönderslagen av stenkastande individer , ja vissa av er tolkar detta som busstreck utförda av barn. jag anser att det är ett angrepp vårt samhälle och en respektlöshet mot lag och ordning i Sverige.

 

Umeåpolisens Instagram

 

insats_ersboda_polis

 

Att återupprätta lagens långa arm dess makt och respekt kommer att bli ett digert jobb och frågan är vem kan vara lämpad för att ro detta uppdrag i land.  Har vi ingen som bevakar lagens råmärken så kommer våldets gräns att flyttas fram allt mer

Nästa indikering på att laglösheten breder ut sig är att vanligt folk blir angripen av maskerade personer / gäng mitt i centrala Umeå en lördag och söndag kväll

Första händelsen var det 20-25 personer som gav sig på en minderåring pojke

Andra händelsen var det 10-15 personer som hoppade på och misshandlade fyra personer

 

Tid för sverige

 

En film sverigedemokraterna gjorde redan 2016 men är fortfarande lika träffsäkert beskrivande i sitt innehåll.

 

 

Det finns en viktig tid …..    Framtiden !

 

Bli först att kommentera

Till er alla ……..

Av , , Bli först att kommentera 12

Till er alla från oss alla en riktig god jul 

 

 

godjul2

 

 

Önskar Sverigedemokraterna Nordmaling

Bli först att kommentera