Dagens bagatell

Hoppsansa. Vaknade med sol i sinne och fortsatte dagen med ett besök på Pingstkyrkans secondhand.

Men innan dess måste jag försöka bryta mig igenom lagren av is på min bil. Medan K vandrade hit och dit i lägenheten, för att samla ihop sina diverse attiraljer, pilade jag trapporna upp och ner med sopor och kartonger, sen ut en sväng för att titta till bilen. Alltså, det är ju minusgrader ute, var kom isen ifrån? Is över hela karossen och en kjol av tappar nedtill.

Runt bilen låg snön, driven och packad, så jag hasade mig rakt igenom med skorna som plog, för att öppna dörren till förarsätet. Sliit och krack och dörren var öppen. Resten av dörrarna var fastfrusna, men jag kom åt bilskrapan/-borsten som låg där bak. So far, so Good!

Sen en vända upp igen för att kolla hur långt K kommit. Båda ner och några skraptag senare var vi redo för avfärd.

Men ack ack! Bilen som vi med möda gjord isfri ville inte. Det gick inte lägga i backen. Jaa. Vad göra? Det vara bara att sätta i gång att skrapa bil nr 2. Men sen var vi i väg!

 

20190309_170315
Dagens byte
I väg till Teg och in på PMU. Det är så kul och så fint där! Normalt brukar jag alltid hitta några bra saker, men denna gång blev bytet endast en liten svarvad ask i trä. Å andra sidan var det precis vad jag letat efter.
Efter några middagsrelaterade inköp på vägen hem kunde vi nöjda landa i var sitt hörn av lägenheten, med kaffe, bok och TV.
Det blev en en mycket lagom aktivitet denna dag och nu väntar middag strax och sen.. Ja, ni vet väl vad? Mello, så klart. För en gångs skull fick jag se flera favoriter i final, så det känns spännande.
Ha en trevlig afton, kära läsare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Kategorier