Lenas

Mat…

LSMin underbara frökensäng

Det där med födan är rätt så knepigt för två pantertanter. Vi vill ju ha så mycket. Och så ska det smaka gott. Sen måste det tyvärr vara billigt också, det är det värsta…

Idag har jag lyckats över hövan.

Frukost: Filmjölk (gick ner i morse till kvartersbutiken, 13 spänn) Rutan höll på att gå i taket.
- Tretton bagare! Vi måste hitta ett billigare alternativ!

Fast sen hala hon fram både ägg och skinka att ha på mackorna och så bryggde hon kaffe, så inte gick det någon nöd på oss.

Lunch: En champinjonhatt och fyra fötter blev till en underbar soppa. Jag var kockan som trollade. Snabbt som attan gick det och den var superb om jag får säga det själv.

Middag: Rutan hade några kokta mandelpotatis som jag tog hand om, mosade och klämde ut några potatisbullar. Själv stekte hon bacon och jag tog med lingonsylten. Fasen vad gott!

Nja, damerna har idag i övrigt arbetat med tvätt och städning. Jag blev så ivrig att jag till och med var ute i hissen och skurade.

Något mer hallaballoo blev det inte och nu skymmer det en aning så nu gäller det väl bara att krypa ner mellan lakanen och sussa.

Tjingeling!

En kommentar

  1. Rutan

    Ja, dagen blev lyckad ur matsynpunkt sett. Värre var det med tvätten!! Tvättmedlet borta i superdupermaskinerna. Bra för miljön förståss.
    Sussa nu gott i frökensängen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>