Lenas

Inspelning av TV-team!

 

Nu är det snart halvtid på grundutbildningen. Idag fick vi pröva på att vara på IKSU sport. Ja, herregud vad ska en tämligen fetlagd tant på 70 vårar göra däruppe bland sylfidsmala studenter? Så tänkte jag när jag fick höra att gruppen skulle dit.

Men väl där fick vi höra att det skulle spelas in TV under vårt pass.

Haha! Det passar en linslus som jag. Jag blev riktigt upplivad.

Men pytt, inte hade jag räknat med alla turer och graciösa skutt som man skulle göra. Dessutom lägga sig neder på golvet, stå på alla fyra och jisses, koordinera hit och dit. Hur ska jag lära mig sånt?

Men nu ska jag inte vara negativ. Där var två fantastiska gympaledare, en som ledde det arbetssamma passet och en som gav härlig vederkvickelse i form av avslappning till underskön musik efteråt.

Budskapet var, alla kan vara med och det är aldrig för sent.

Känns gott, men nu är tanten rätt så sliten och behöver vandra in i kupén och slagga. Nattinatt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>