Lenas

Paltar och sånt

 

Häromdagen, ja, egentligen igår, hände en massa trevliga saker. Jag var på ett möte som stand-in för Rutan. Hon hade annat på gång och jag representerade vår pensionärsförening i möte om Glashuset.
 
GLASHUSET?
 
Jamen, det vet väl alla att det är terrariet som står intill ”Standing man” på torget. Nämligen ska vi pensionärsföreningar få en vecka tillsammans och presentera oss i snygg förpackning. Detta går av stapeln vecka 48.
 
Efter detta möte var det nästan dags för lunch. Jag irrade runt lite på stan i ösregnet innan jag bestämde mig för PALTRESTAURANGEN. Alltså, vilket mysigt ställe! Kändes som nästan hemma. INGER serverade mig stekt palt med skirat smör och extra fläsk. Vi fick en god pratstund om dittan och dattan. Slutligen gjorde jag av med min sista tjuga på en nygräddad våffla med sylt och grädde. Mums!
 
Gissa om jag rullade ut…
 
Nästa anhalt var ”Vi-som-inte-kan-sjunga-kören.” Dom sjunger varje torsdag klockan 13.00 och håller till på församlingsgården på Skolgatan. Det finns även en kvällskör klockan 19.00. Det bästa med den här kören är att det är bara att komma, det är gratis och det är himla roligt.
 
GÖÖR-MYSIGT! Tjingeling…

En kommentar

  1. Inger Mårtensson

    HIHIHIH !!!
    Tack vare att du bloggar här på VK så starta jag oxo en blogg om paltrestaurangen och andra saker på gården.
    Riktigt kul..gör en hel del bilder oxo som jag ska använda.hälsa gärna på i bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.