Lenas

Katastrof

 

Härom morgonen blev det ett strömavbrott i huset där jag bor. Tja, det var väl ingen större katastrof egentligen. Jag famlade runt i mörkret och hittade en liten ficklampa. En blek strimma ljus gav den men det räckte för att hitta tändstickor och tända ljus. Blev ju rätt så mysigt därhemma.

Men ve och fasa! Datorn ville ingenting. Den var nästan stendöd.

 – Åh, min "lilla Silver," är detta slutet för dig?

Så småningom ringde jag supporten. "Agan" hette han och det var en prima kille. Han väntade i luren medan jag tog fram en stege, balanserade upp på den för att nå min router, dra ut kablarna och sätta in dem igen. Klättra ner och gå tillbaka till telefonen och rapportera.  Jag meddelade "Agan" genast att han inte kunde ställa några svåra frågor till mig. Jag är ju en s k dummie.

Snabbt kunde konstateras att min namnlösa router hade lagt av, kanske pga chocken av att plötligt bli strömlös, (min teori.)

Nu blev det ett himla ommöblerande i min lilla miljonlya. "Lilla Silver" måste placeras intill bredbandsuttaget som är beläget högt under taket i min lilla kupé.

– Sablar, sladden räcker inte ned. Opraktiskt blir det att sitta och skriva på sängkanten också.

Se själva hur det ser ut! Hjälp mig någon!

 

4 kommentarer

  1. Marianne

    Döm om min förvåning när jag inser att den där roliga bloggaren som jag nyligen snubblade över är personen som satt mitt emot mig på mötet bakom ”röda dörren” i torsdags. Vilken rolig blogg du har! Du skriver fantastiskt roligt och annorlunda.

  2. Lena Strömberg

    Svar till sanna (2010-12-06 10:07)
    Nja, jag tror det ordnar sig med routern. Har bara inte tagit tag i det ännu. Tack för omtanken du gulliga, gulliga… Kramar från mormor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.