Att vara anonym, rocken roll och olaga jakt

Gårdagens blogg skrevs hastigt och mina kommentarer om de anonyma svaren på en nyhetsartikel var avsett med anledning av alla kommentarer runt sabotaget på golfbanan i Sörfors som höll låg nivå. Jag skrev inte att det är för att man får vara anonym som jag inte har kommentarer på min blogg, frågan har legat i röret en tid.

* Rocken roll
Idag är det 30 år sedan Elvis Presley dog, men den musik han spelade lever i allra högsta grad. För mig är han en av dom allra bästa som finns och funnits. Höjdarlåtarna är många men jag gillar dom som låtar som kom i början av karriären bäst.

* Olaga jakt
Stavgången har kommit igång ordentligt efter ledigheterna. Går man efter älven ner mot Strömpilen i tidig morgontimme ser man ofta dun på älven. Orsaken till detta kan vara tre. Nr ett är att någon rovfågel slagit en annan fågel på vattnet. Nr 2 är att det har jagats helt lagligt. Nr 3 är att det jagats helt olagligt och om det är lovligt att jaga ska jag kolla upp.

* Gräset ska klippas
I helgen åkte vi buss lite runt omkring med våra vänorter och en reflektion är att på vissa ställen så är det mycket gräs, mest ogräs som efter Backenvägen. Där det är gräsmattor längre från vägen klipps det men där det är ett avstånd fram till fastighetsgränsen klipps det inte. En fundering är om den markremsan verkligen ska tillhöra kommunen och vad är skälet eller borde det tillhöra fastigheten. Jag förstår att det är en prioritering som gjorts men blir den rätt. Har man inte råd att sköta marken vad ska man ha den till?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.