Fp, Vägverket och fotboll

Britt-Marie Lövgren (fp) uttrycker i sin blogg att det är enpartivälde om man anser att folkpartiet har en gnällig inställning. Det handlar inte alls om personangrepp. Lövgren gillar inte när man kritiserar för det verkar vara en uppgift enbart för henne. Jag kan naturligtvis inte avslöja vad som sägs i enskilda sammanträden men Lövgrens inlägg i kommunfullmäktige har många hört och hennes angrepp på vår skolstyrelseordförande. Vad som är angrepp eller inte går att diskutera men folkpartiets agerande i skoldebatten har ju avslöjats av Sveriges Radio.

* Ang. Vägverkets lyssnande
Kan konstatera att Vägverket inte lyssnar, varken på kommuner eller regionförbund. När de nya hastigheterna var ute på remiss var det viktigt att vi svarade och det gjorde regionförbundet och kommunerna. Ingen ville sänka hastighetsgränserna överhuvudtaget. Men det brydde sig Vägverket inte om utan sänkte ändå. Det enda man höjde var sträckan Umeå-Vännäs och en stump norr om Skellefteå.

* Stoppa fotbollen i Stockholm
I måndags var det fotboll i huvudstaden mellan Hammarby och AIK. Som vanligt urartade matchen och domaren funderade på att bryta matchen. Det är märkligt att folk i Stockholm inte har det vett och sans som behövs för att kunna gå på fotboll – utan att det istället blir bråk och problem. Metoden för att stävja detta är antingen att spela inför tomma läktare eller att stoppa fotbollen på elitnivå i.

En kommentar

  1. Krister Larsson

    Med tanke på alla inlägg de senaste dagarna så kan man inte låta bli att undra om sossarna har slagit sig på en ny huvudmotståndare, nämligen folkpartiet? Vadan detta?

    När det gäller skolan förretsen så undrar jag också om sossarna glömt bort att förnya sig? Efter valet så analyserade man och insåg att just folkpartiet hade den mest populära skolpolitiken. Detta parti består ju också till största del av lärare, något som kanske säger en del. nu verkar dock sossarna ha ångrat sig. Man är emot alla förslag som kommer och även på detta område så verkar det bli återställare om man vinner valet. Har ni sossar inte lärt er av historien eller är ni förblinade av opinionssiffrorna så här mer än två år före valet? Det kan straffa sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.