Låt Reinfeldt tala om sin politik, det är så hans politik avlöjas

 

Det kan inte vara en nyhet för några att Reinfeldt och högeralliansen för en politik jag ogillar men det som skedda idag när har kom hit på inbjudan av utrikespolitiska föreningen måste han få hålla sitt anförande och ställas till svars för sin politik med frågor.
 
Enligt VK stördes han av vänsterdemonstranter vilket jag egentligen tvivlar på. Jag har svårt att tro att någon som tror på demokratin ska använda den typen av metoder i ett land som jag påstår har demokrati och har en politisk majoritet som fått regeringsmakten i fria och öppna val.
 
Jag är säker på att beteendet är till skada för Umeå. Jag tror att om VK skulle syna demonstranterna i sömmarna så skulle de finna att de är samhällsomstörtande kommunister. I länder som  med vänstersympatier så får man  hålla tal och föra fram sina idéer men det har aldrig varit tillåtet i kommunistländer

7 kommentarer

  1. Erik Larsson Metallarbetare

    Nä istället ska man göra som socialdemokratin i Sverige och bara sitta tyst ner i båten när det går åt helvete för oss arbetare? Ni har spelat ut eran roll för arbetarklassen för länge sedan. Dags för nya tider.

  2. Haha

    Du är fanimej pinsam, att moderater skulle försöka vinna billiga poäng var väntat, däremot en sosse var spännande. Oj glömde för en sekund att det inte är vilket sossepack som helst utan självaste kommunalråd Lennar Holmlund.

    Hade lika gärna kunnat vara du bakom talarstolen.
    Dock betvivlar jag att du överhuvudtaget besitter tillräckligt mycket kunskaper i något för att öht sätta ihop ett tal. Kram kompis.

  3. martin sosse

    Du är inte socialdemokrat, socialdemokrater ska stå upp mot orättvisor. Du kan gå med i moderaterna om du tycker att vi ska sitta tyst och se på när Reinfeldt förstör vårat land.

  4. hans

    Inte oväntat, Lennart Holmlund, att det skulle vara just DU som hoppar på demonstranterna. Naturligtvis så var det fel av dom, men ganska oförargligt jämfört med vad högern ställer till med. Det finns gott om demonstranter på den kanten med. Att jämföra dessa med kommunistländer är lågt men visar var på skalan Lennart finns.

  5. Marko

    Nu ställer jag mig inte till 100% bakom dessa aktioner och jag tycker politisktvåld etc inte är proggresivt men faktum kvarstår att vanliga människor och ungdomar som dessa inte har samma chans till yttrande som ledandepolitiker, Ni sossar har förått oss från arbetarklassen. Jag har röstat på er sen 1978 och sätt ert svek! ni har förlorat min röst.

  6. Karin jonsson

    UMEÅ är välkänt i landet för extrema socialistvärderingar. På gränsen till kommunism. När jag åtminstone, besöker UMEÅ ,känns det i luften detta obehagliga klimat. Jag är rädd, man riktigt ser på klädstilar och det hätska ansiktsuttryck många visar även i statsbilden. Läste vid universitet för 20 år sedan och då var det annorlunda. Tråkigt att tiden har förvandlat en generation till ohyfsade vänstersympatisörer.

  7. Johan

    Gud vad liberala ni sossar har blivit, Norrland var ett starkt näste för kommunister för i världen vilket glädje mig då det begav sig, arbetare förenades för att värna om sina vilkår och intressed, om du kan din Norrländska historia vet du vad jag pratar om.

    Man kan tycka vad man vill om såna här aktioner, men hur skev blir inte diskutionen när sånna som t ex du skriver låtsas analyser om fenomen som dessa, när den borliga regeringen jagar flykting barn med polis och vill avskaffa LAS!

    HUR TÄNKER DU?! PRIOITERINGAR?!?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.