Förändringar behövs i Ipredlagen. Lagen…

Förändringar behövs i Ipredlagen. Lagen måste förändras. Kuturskapare ska ha samma möjligheter som andra att leva på frukten av sitt arbete. Vi står därför bakom upprättsinnehavarnas legitima krav att få ersättning för sina verk på ett rättsäkert sätt.
Det finns en berättigad oro för att tillämpningen av IPRED kan kränka den enskilldes integritet och göra intrång i privatlivet. Den som använder internet utan att begå brott ska inte behöva kännasig övervakad.
Rättsäkerheten för enskillda måste stärkas. Detta är delar av vår syn på Ipredlagen som togs på kongressen

3 kommentarer

  1. TC

    Biblioteken bedriver ju olaglig fildelning eftersom inte heller de betalar någonting alls till utländska författare när deras böcker lånas ut, så det bör därför inte heller vara olagligt när man laddar ned eller fildelar utländska filmer o böcker via Internet.
    Musikartister måste inse att idag så är livespelningar enda chansen för dem att tjäna pengar på sitt musikintresse.

  2. Dan Oskarsson

    Bra! Låt oss fortsätta bygga TILLSAMMANS ett , starkt Norrland med en infrastruktur som placerar oss i Europas centrum, den Europeiska marknaden för länets produkter.

  3. TC

    HotspotShield och andra anonymiseringstjänster gör Ipredlagen verkningslös.
    Jag ser att regeringen avser göra det olagligt att titta på barnporr, och detta låter ju först jättebra, men om man tänker ett steg längre så måste ju myndigheterna då kunna kontrollera allt som vi ALLA ser på när vi surfar på Internet, för att kontrollera så att vi inte bryter mot den nya lagen, vilket innebär att vi ALLA måste bli ständigt totalövervakade när vi surfar på nätet, men jag antar att det är detta totala övervakningssamhälle är grundsyftet med FRA-lagen som sossarna skapade innan Alliansen vann valet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.