Grattis Löven och ett tryggt Umeå. Djurens välfärd

Grattis björklöven till kvällens två poäng och en bra start för Fagervall. Kom hem sent och har inte kunat följa matchen och bilda mig en uppfattning om var segern grundlades. Såg bara att man avgjorde på straffar och sänkte två raka. Våga vinna och inte räds att förlora brukar jag skriva.

Idag hade vi Brå som jobbar med det brottsförebyggande arbetet och jag tycker att vi når goda resultat om vi jämför med andra kommuner och inte bara bildar oss en uppfattning om medias rapporteringar.

En sak som är viktig och då är det inte bara kommunen det gäller utan alla som vill att känna trygghet. Jag tänker då på att vi sysslar med trygghetsvandringar i områdena där man analyser saker som kan kännas otrygga och det ska vi självklart fortsätta med men vi behöver medverkande till detta.

 

Blev det bättre av att djurskyddet förstatligas och togs från kommunerna och lades på länsstyrelserna. Det har blivit mindre kontroller säger de flesta, jag vet inte om det berodde på statens prioriteringar där skattesänkningar går före välfärd, i detta fall djuren

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.