Husmark-Pehrsson borde be Försäkringskassan om ursäkt

Idag fattas beslut om vissa lättnader i den sjukförsäkring som slår så hårt mot många människor, men trots det finns det många allvarliga bister kvar i försäkringen.

Försäkringskassans personal kräver nu en ursäkt av Husmark-Pehrsson efter den debatt de har fått utstå. De anställda känner sig utpekade för att jaga sjukskrivna då de följer de lagar och regler som regering och riksdag har beslutat om.
 
Ni som läser min blogg har kanske sett att jag ett flertal gånger har påpekat att det är regeringen som bär ansvaret och inte Försäkringskassans personal när det gäller sjukförsäkringens utformning.
Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Kerstin

    Visst är det förfärligt, helt fruktansvärt, det som händer i sjukförsäkringen nu? Kan inte S starta ett regelrätt uppror mot orättvisorna som drabbar alla svaga i samhället. Ni politiker med SOCIALdemokratisk grundinställning får inte luta er tillbaka och hoppas att ngn annan ska ingripa, vem ska vi då hoppas på? Ohly?

  2. Jonas Andersson

    Men nu gör du ju bort dig igen Holmlund! Idag gick Försäkringskassan ut och klargjorde att samma bedömningar gäller idag av cancersjuka som de gjorda innan förändringarna av socialförsäkringen. Det är alltså den gamla socialdemokratiska regeringen som ska be om ursäkt för den hemska människosyn de har som tvingar sjuka människor ut i arbete. Stackars dig Lennart! När ska du lära dig? För vilken regering styrde och hade bestämt reglerna när Försäkringskassan diskriminerade gravida kvinnor? Just det ja: SOCIALDEMOKRATISKA ARBETAREPARTIET

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.