Vad betyder centerns två grader

Maud Olofsson och flera centerpartister bär ett märke där märket är grönt och det står två grader på det.

Det är väl ingen hemlighet att högeralliansernas beteende över världen höjer temperaturen både klimatmässigt och marknadsmässigt och med social oro.

Visst höjde det temperaturen när USA förstatligade de stora bilbolagen medan i Sverige mister vi jobben men den arbetsmarknadspolitik som förs

2 kommentarer

  1. Mr Cool

    37 MILJARDER flummades bort i stöd till de Svenska varven och båtarna lagrades på rad för att sedan svetsas isär och säljas som skrot. Varvsindustrin flyttade till andra sidan Östersjön. Bilindustrin är också en utdöende bransch eftersom det kostar för mycket att ha arbetskraftintensiv produktion i Sverige. Regeringen har agerat klokt.

    Synd bara att ingen vågar ifrågasätta biståndet där 92 miljober om dagen förskingras vilket är pengar som Svenska pensionärer väl skulle behöva.

  2. BIM

    Bra talat, Mr Cool. Tänk om kommunalrådet kunde vara lika tydlig. Vad är det han fösöker beskriva? Inget konstruktivt i alla fall.

    För övrigt är det pensionärerna som vi nu skall ge ordentlig skattelindring. Under 2010 bör de betala 2,5 % mindre än den som har jobbskatteavdrag och 2011 1,5 % mindre för att från 2012 och allt framgent betala 0,5 % mindre. Då först har vi kompenserat pensionärerna för den minskade köpkraft som de har drabbats av under de senaste decennierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.