Ledande centerpartist hånar byggjobbare

 

Centerpartiet ett parti i förfall. Det är länge sedan man fick se och höra sådan smutskastning av en hel yrkesgrupp som en  ledande centerpartist gjort. Finns det inget vett och inte någon skam i partiet.
Jonas Petterson centerns pressekreterare i riksdagen har i en you toubefilm sagt om byggnadsarbetarna att de röker och dricker i kaffe i stället för att arbeta.
Han smygfilmade byggnadsarbetare på en arbetsplats i Uppsala när de höll kafferast. Så här beter sig en ledande centerpartist när han driver en personvalskampanj för att hamna i riksdagen
 Vad som i övrigt hände kan du läsa här (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6494283.ab )
Så här beter sig ledande centerpartister för annat än ledande kan man väl inte säga om centerns riksdagsgrupps pressekreterare. Skamligt och förnedrande mot byggjobbarna och nog finns det de som tycker att han ska bort men vad gör partiledaren Maud Olofsson åt detta

3 kommentarer

  1. Tommy Fundin

    Centern har drabbats av panik. Opinionssiffrorna gör att partiet är totalt vilset.Då tycks allt vara tillåtet. Men att ge sig på en hel yrkeskår är ett lågvattenmärke utan dess like. Maud Olofsson måste kliva fram och ta avstånd från klavertrampet Om hon inte håller med?

  2. Villy Hansen

    Hans verbala dikeskörning kan t. ex. tolkas på två sätt. Antingen säger man att han är en kommunikativ klåpare som leker PR-snille eller så tar man till den politiska retoriken och säger något som centerns förfall. Ännu en verbal olycka. Skall det vara så svårt att sätta språket i sitt sammanhang och fundera på; varför säger jag detta och hur kan det tolkas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.