Det beror inte på kylan att Löven är under isen och frusit inne

 

Ytterligare en förlust för Björklöven i kväll borta mot Västerås, hedersam säger man väl. Det har varit hedersamma förluster många gånger men jag tycker inte laget räcker till och i det har även ingått viljan att vinna.
Löven har kvar Troja hemma, Sundsvall borta och Mora hemma, medan Sundsvall har Malmö borta och självklart Löven hemma och Oskarshamn borta.
Sundsvall har tagit poäng flera matcher i rad mot lag som ligger bättre till och som håller på att förbereda sig för att testa förmågan att gå upp i elitserien, Löven förlorar mot alla.
Det finns många spekulationer om vad det beror på men egentligen är ju svaret enkelt i en serie som har så många matcher, man är helt enkelt för dåliga och som jag sagt tidigare det finns inte heller den rätta viljan.
Själv har jag sett min sista match för den här säsongen och ska man se mera ishockey nästa säsong får man nog gå till en lägre nivå för med spelprogrammet som är kvar kommer man att tvingas kvala och detta lag har inte nerver för att klara av detta.
Det gäller att göra rätt analys för framtiden och se till att man fostrar egna spelare som får chansen och som inte försvinner redan i tidigare år och löpa in spelare som inte har viljan att vinna utan ser matcherna enbart som en försörjning tror inte jag på
Etiketter: ,

En kommentar

  1. Malmbergsbo

    Varför inte sponsra Skellefteå AIK!? Det finns inte plats för ”Löven” i Elitserien.Dom är som du helt riktigt säger för dåliga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.