Tv programmet på spåret är bra, centern har ramlat av spåret

 

Jag tillhör väl inte de socialdemokrater som gillar allt miljöpartiet tycker om byggande av vägar.
 Däremot är jag mycket fundersam när först Maud och sedan andra ledande centerpartister går ut och skriker om en skatt på diesel som kostar 1,5 miljarder i ökade kostnader för industrin  om det  inte kommer ett norrlandsundantag, när regeringen med centern sett till att den svenska industrin får 28 miljarder i ökade kostnader för sjöfarten av svavelskatterna som tvingar över transporterna på väg trots att sjöfarten släpper ut mindre svavel än de renaste lastbilarna per ton fraktat gods, ett svavel som ändå drabbar bottenviken, bottenhavet och som enda vatten som får betala för utsläppen
Jag ser ett mönster att centerpartiet numera skyller sitt eget misslyckande på miljöpartiet. Ett högerparti vill osynliggöra och ett annat far med felaktigheter och tar bort sitt eget ansvar.
Edvinsson säger dessutom som en misskreditering att miljöpartiet står utan spår. Jag vet att högeralliansen ledd av moderaterna aldrig kommer att gå med på en Norrbotniabana och jag påminner om att moderaterna i Sverige aldrig ställt upp på Botniabanan förrän bygget hade framskridet så långt att det inte gick att backa ur och centerns ansvar för kommunikationer krävt att företagen ska investera i statliga järnvägar.
Moderaterna har problem att ta sig fram mellan Täby och östermalm

 

Tala om att spåra ur

En kommentar

  1. Nils

    Maud Olofsson åkte till Sydafrika och lovade att Sverige ska säga ja till Världsbankens lån till landet. Lånet är på cirka 21 miljarder kronor och ska främst användas till investeringar i kol – och kärnkraft.
    Kolkraftverket kommer att släppa ut 25 miljoner ton koldioxid årligen, vilket motsvarar hälften av Sveriges totala utsläpp. Urspårningen är ett faktum.
    Miljöpartiet är nog inte emot vägar, bara onödiga, dyra skrytbyggen som Förbifart Stockholm. 28 miljarder kunde användas bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.