Tack Björklöven för en bra match, det finns hopp inför framtiden

Har varit på ishockey i kväll och fick se Björklöven spela riktigt bra. Valde målvakten Jimmy Lundberg till matchens lirare även om han inte spelar i Löven den här säsongen, men han är ung, fostrad i Löven och förhoppningsvis kan vara en spelare längre fram och i kväll var han välförtjänt matchens lirare.

Jag kan väl erkänna att jag valde mellan honom och Andreas Grönlund men att hålla nollan mot Luleå fick ge det avgörande utslaget, även om en målvakt måste ha ett försvar som sköter sig.

Det är länge sedan jag var så glad när ajg åkte från en match då jag tycker att det fanns både ett spel, en spelglädje och vilja. Unga spelare på isen gör att det kan finnas en framtid om de sköter korten och utvecklas. Jag kan rekomendera att gå och se dem mot MoDo på fredag och gärna avsluta med en kräftskiva om det finns biljetter kvar.

Umeå är i behov av ett lag högre upp i seriesystemet och på sikt måste målet vara elitserien

 

6 kommentarer

  1. tina

    Lennart, vist vill jag med familj gå på kräftskiva, men 1995 sek/ st blir för dyrt för oss.

    Säkert har du beställt rejält med biljetter från Kommunen eller betalar du själv?

  2. Hans

    Lennart. Jag trodde du var mer kunnig än att dra några växlar efter en träningsmatch! Det är klart som korvspad at Lövenkillarna tyckte det var roligare at spela mot ett elitserielag än vad Lulespelarna tyckte det var att möta Löven! Dessutom är det så att unga killar (som Löven har många av) är mer lättränade och spelar bättre på försäsongen än lite äldre spelare som behöver mer tid och motivation. Och , nej, jag är inte ett Lulefan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.