Studentbostadsbristen beror på regeringen ingen annan

 

Har nu kommit framför datorn efter allt invigande runt Botniabanan och ska inte säga mer än att jag hoppas att ni förstår hur stolt jag känner det för att ha fått vara med om detta, då mycken tid gick åt till att bearbeta politiken centralt och jag tycker det var synd att inte Göran Persson var här för det var han som bäst insåg att banan behövdes och plockade fram pengarna.
Studentbostadsbrist är regeringen fel. Ni tänker nu är den här Holmlund ute och klagar igen men så är det inte. När regeringen tog bort investeringsbidraget för att sänka skatten så gick produktion av hyresrätter i botten.
Hyrorna blir för dyra så därför tror inte fastighetsägarna vet att ingen har rått att hyra allra minst studenter. Jag ska besvara en folkpartiinterpellation i morgon är jag redovisar vad vi gör men vore det någon som helst ruter i Britt-Mari Lövgren så skulle hon säga att regeringen skiter i studenterna de får väl söka bostäder på marknaden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>