Fotboll och uran är energi, Fördubblad kilometerskatt,

 

Så har Sverige kommit igång när det gäller fotbollen och det ser väl bra ut även om motståndet inte håller speciellt hög klass. Det ser ut att vara bra stämning i Malmö och så känns det även när man är ute i valrörelsen och träffar folk.
Det finns mycket som är märkligt i en valrörelse och det är dessa webbröstningar om allt som sker och de som gör webbsidor för att se vilket parti du står närmast måste vara politikiska analfabeter eller köpta. Det är så felaktigt viktat att det kan ingen tro, men det går ju hur bra som helst att testa några alternativ för att se vart du hamnar.
Det finns ändå några märkliga saker som händer och det rör mina frågor om uranbrytning och att centern tycker det är deras politik att det finns ett kommunalt veto. Det går inte att få ett svar om hur ställer sig till den frågan, undra på att Börje Hörnlund är förtvivlad men någon bok kommer nog inte före valet för han vill nog inte att man ska skylla valförlusten på honom.
Idag har jag lagt ut flera bloggar och för att göra det enkelt så har jag alla på rad här så du har bara att klicka på den bloggen

Dubbelt så höga banavgifter för tågtrafik, dyr kilomerskatt som visar att alliansen inte vill ha  järnväg

Hur kan man tro att det blir fler jobb om man blir fattigare

Kollektivtrafiken ska ha god framkomlighet och man ska snabbt komma sig fram då gillar folk den och åker

En kommentar

  1. Per Hansson

    Jag förvånas över så lite av dina bloggar handlar om kommunala frågor! Kan du t ex förklara varför arbetet med översiktsplaner tar så lång tid? Vad kostar detta i form av missade företagsetableringar?

    Från en som tror på långsiktig grön stadsplanering med stora tor avsatta för det offentiga rummet, så att även mindre bemedlade, studenter och nyinflyttade umebor kan uppleva avkoppling.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.