Kasta inte folk i rännstenen

 

Kasta inte folk i rännstenen
 
Jag får kommentarer på min blogg då jag kritiserar regeringen och deras system för de som har det sämst, är sjukast och kastas ut i rännstenen för att de utförsäkras. Kritiken bygger på att jag ska ge beröm på ökad sysselsättning när vi har massarbetslöshet bland våra unga som vill ha jobb och utbildning för detta samtidigt som det är brist på folk inom många jobb.
 
Jag kommer aldrig någonsin att ge beröm till en högerregering som har mage och etik att i stort sett kasta ut folk i rännstenen utan möjlighet att försörja på grund av en sjukdom. Det är så långt ifrån en välfärdsstat man kan komma och visar på att det finns ingen förståelse och ingen som helst empati för de som är sjuka. Det är på dem det beror på att de är sjuka och lata och inte vill jobba och vill ha bidrag.
 
 
För skattesänkningens skull kastas folk ut i rännstenen och när kyrkan protesterar så reagerar moderata politiker mot kyrkan.
 

4 kommentarer

  1. Erik

    Min kritik mot dig gäller att du konsekvent struntar i det som är bra i Sverige. På det sättet svartmålar du tillståndet i landet och du blir inte trovärdig. Din uppenbara avsmak för det som du kallar för högerregering gör dig till en gnällig och bitter sosse.

  2. Lennart Holmlund

    Svar till Erik (2011-05-18 19:04)
    Det är inte bra för ett land att man konsekvent ställer fler och fler utanför. Har man råd att ge familjen Reinfeldt stora skttesänkningar har man råd att se till att inte multisjuka måste gå gå från hus och hem när de är utförsäkrade. Jag gnäller inte utan jag talar om hur det är

  3. Erik

    Du säger att du talar om hur det är i Sverige. Det gör du utifrån din syn på saker och ting. Jag menar att den synen är inskränkt och enbart bygger på mantrat att allt regeringen gör är fel. SÅ ENKEL ÄR INTE VERKLIGHETEN. Sedan kan du skippa snacket om stora skattesänkningar för familjen Reinfeldt. Tala om populism! Snacka istället om stora grupper av sossarnas väljare som nu i flera år har fått realökningar i plånboken i stället för som tidigare mindre pengar att röra sig med på grund av ständiga skatteökningar som sossarna stått och står för.

  4. litentanta

    Att folk påstår att du är en enögd, bitter sosse är skitsnack, men jag måste erkänna att du ibland tar ut svängarna alldeles för mycket för att den här tantan ska stå bakom dig jämt…

    I det här inlägget får du dock min totala respekt, det har blivit SÄMRE och det nya, arbetslinjen, fungerar INTE om man inte helt enkelt är ute efter att skapa en underklass ett snäpp under det vi hittills kallat underklass!

    Sen kan folk RUTA och ROTA sig överlyckliga, sänkta skatter och klapp på axeln för hur ”duktiga” de är som arbetar är ingen garanti för att man ”håller” för alltid. Jag säger bara, välkomna ner till oss andra den dagen nåt händer er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.