Kulturväv, Budget, Askmoln.

Kulturväv, Budget, Askmoln. I går tog kulturnämnden beslut om det nya biblioteket i Kulturväven. Vi hoppas ju att detta projekt kan byggas som det är tänkt och vara färdigt i tid.

Centern ville inte vara med på flyttningen av biblioteket men väl projektet så de har ännu mer pengar att tillföra men till vad. Även vänsterns ledamot gick emot trots att de i våra förhandlingar är med på flytten. I fullmäktige röstade både de och miljöpartiet för. Jag säger som jag sagt många gånger, är centern emot blir det bra när det är färdigt för det visar historien från tidigare.

I dag lägger vi, socialdemokraterna och vänsterpartiet vår budget på bordet. Ni kommer som ni säkert förstå få se en budget där välfärden går före skattesänkningar. Vi fick dock inga nya statliga pengar i vårproppen så vi får väl se höstbudgeten. De kör med sånkt resturangmoms som kostar 4,5 miljarder och ger 3500 jobb, trotsatt man kunnat anställa 10000 lärare för de pengarna. Lärarna har nog varit viktigare för Sveriges framtid.

Så ställer naturen till det igen med askmoln. Jag som ska till Stockholm och Kommuninvest torsdag, får se om flyget går. Samma sak till helgen då vårt travgäng ska på Solvalla mdd V75 lördag och V75 och elitloppet på söndag men i nödfall åker vi bil för måndag år det fullmäktige för jag och Bernt och då är vi där

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.