Sporthelgen som gick i dur för många. Friidrotts…

Sporthelgen som gick i dur för många. Friidrotts VM är i gång och Sverige kommer inte att vinna några guld. Carolina Kluft blev femma i en märklig tävling där många underpresterade.

Den största knallen kom när Bolt tjuvstartade och inte fick starta. Märkligt att det kunde hända men tjuvstarterär inte tillåtna vilket är bra.Däremot var 10 000 meter herrar ett kanonlopp där Etiopern Jeilan efter en fantastisk spurt med ett sista varv på 52 sekunder hNn i fatt just före mållinjen. Självklart många andra fina prestationer.

Fotbollshelgen blev svart för UIK som förlorade borta mot Kristianstad och där rök nog chansen till serieseger. I Premier leauge ångar Manchester U på med Manchester C i hasorna. Allsvenskan orkar jag inte följa i detalj mendär heter ledaren fortfarande Helsingborg som troligen kommer att vinna i år.

Det finns hur mycket som helst att se med alla TV kanaler men till slut tröttnar man och så får man bläddra igenom tidningarna och se vad som hänt lokalt och det ser ut som om friidrotten är på uppgång i Umeå vilket är glädjande

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.