Bara en del ska få säga vad man vill. I…

Bara en del ska få säga vad man vill. I går hade jag en blogg om landstingets politik och de förändringar de måste göra av ekonomiska skäl. Enligt både VK och Vf har många kommentarer gått ut på att jag ska inte få säga vad jag tycker.

Det tycker jag visar på vilken låg nivå debatterna är ochinte minst de kommentarer som under anonymitetens skydd får spy galla över mig och över landstinget och man behöver inte vara speciellt kunnig för att se att kunskapen om ekonomi och politik inte är speciellt hög.

Jag skulle inte få uttala mig om landstingets åtgärder medan det däremot har varit fritt fram både före och efter för alla andra inklusive mina politiska kollegor ute i de andra kommunerna att spy galla över landstingets åtgärder
medan jag somsagt har förståelse för att landstinget vill förstärka
ambulansverksamheten i Umeå och att det måste vidtas åtgärder för att minska kostnaderna

Jag harsett få förslag vart pengarna skulle tas förutom alliansens sätt att använda pengar som inte finns.

För att upplysa alla som läser min blogg så växer Umeås befolkning med i snitt 1000 personer per år över en 10 års period. Då har vi ökat med 10 000 personer sedan 10 år tillbaka i tiden.

Det innebär att Umeå vuxit med mer än hela befolkningen i alla enskilda kommuner förutom i Skellefteå och möjligen även Lycksele på denna 10 års period .

Det i sintur innebär tyvärr att det är många fler som blir sjuka och behöver ambulans. Det ska inte jag få säga enligt många enligt de personer som tycks veta allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>